Individuel behandling af eksem
på naturlig og kemifri vis

 

 

 
Jeg tilbyder individuelle forløb, hvor dit barn behandles for de dybereliggende årsager til, at det har eksem.

Pakkerne indeholder mellem tre og fem individuelle konsultationer, samt adgang til medlemsforum, hvor der ligger ekstra information omkring hvad I selv kan gøre derhjemme for at støtte op om behandlingen, samt anbefalinger omkring kost og cremer. I får også info om hvordan I kan bruge homøopatien til akutte lidelser.

Konsultationerne foregår online via Zoom (I får tilsendt link - og skal ikke installere nogle programmer for at det virker). Under selve konsultationen spørger jeg ind til barnets specifikke symptomer, samt barnets generelle helbredstilstand og sygdomshistorie. Der ud over spørger jeg ind til sygdomme i familien, så som astma, eksem, allergier m.m. 

Efter hver konsultation får I tilsendt de homøopatiske remedier som passer til dit barns specifikke symptomer. 
Der er opfølgende samtaler ca. hver 6.-8. uge. 

Kontakt mig for en gratis afklarende samtale, og få svar på dine spørgsmål.  I samtalen vil jeg også spørge ind til dit barns eksem, og give en vurdering af hvilket forløb der er bedst for jer at starte med.

Homøopat Randiphine Beierholm

“Vi er taknemmelige for din hjælp. Det var en positiv oplevelse at samarbejde med Randiphine om ønsket af at minimere eksem og utryghed hos min datter. Vi nåede et godt stykke sammen omkring begge dele, og særligt satte jeg stor pris på Randiphines grundighed i konsultationerne for at afklare de rette remedier både til eksem men også alle de underliggende og bagvedliggende faktorer.
Det var også meget vigtigt for mig, at vi begge (mor og barn) fik konsultationer og støtte da bevægelsen i mor skaber opheling hos barnet. Dejlig holistisk syn på det hele menneske og en meget omsorgsfuld og nærværende tilgang. Randiphine kan med fordel tilbyde mor/barn eller "familiepakker", så der arbejdes på det, der udfordrer - både hos barnet, barnets omgivelser og ophav.

Alt det bedste med det videre og vigtige arbejde!
Du er virkelig dygtig og har en rigtig god viden og indføling (må gerne tages til citat) ❤️ ”

Homøopat Randiphine Beierholm

“Vores søn på 3 år havde i 5 måneder, i 2022, haft voldsom eksem lignende udslet der kom og gik, på hænder, ben, mave og ryg. Rød, hævet, ru. Lægerne anbefalede hormoncreme, hvilket lagde en lille dæmper, men kom tilbage med fuld kraft så snart vi stoppede med at bruge det. I starten af 2023 tog jeg kontakt til Randiphine, efter en anbefaling. Konsultationerne over nettet var nemt. Derved undgik vi at skulle tage fri fra arbejde og tage turen fra sjælland med en 3 årig hver 4. Uge. Vi købte et forløb på 3 måneder, kort efter en konsultation lå de anbefalede produkter i vores postkasse og knægten syntes det var en fryd at få en sukkerkugle er par gange om dagen. Nemt! I starten gik eksemen væk det ene sted men dukkede op et af de andre sædvanlige steder. Efter 1,5 måned forsvandt de et efter et. Og 14 dage inden sidste omgang var slut var al eksem forsvundet. Det er nu 6 måneder siden. Det er igen blevet koldt udenfor men der er fortsat intet at se, overhovedet. Randiphine var grundig og spurgte ind til både graviditet, hans liv som spæd, de sidste 3 år, hans person og hverdag. Der var plads til at han ikke altid var interesseret i at være med på webcam, men istedet kunne komme og gå som det passede ham. Han snakker stadig om damen på computeren der sendte sukkerkugler til postkassen som fik de røde mærker til at gå væk. Så kæmpe anbefaling herfra, fra hele familien. ”

Individuelt forløb til forældre

Har du husket dig selv i dag? 

Som forælder til et barn med eksem, så har du helt sikkert haft stort fokus på at hjælpe dit barn så det lindres mest muligt.
Kender du til udmattelse grundet lang tids forstyrret nattesøvn, og ekstra mange bekymringer grundet eksemen, og de daglige udfordringer som det medfører i forhold til at undgå visse fødevarer og finde en påklædning, som ikke generer udslettet? Der er masser af ting at tage hensyn til, så længe barnet lider af eksem.

Lang tids overbelastning og forstyrret søvn tærer på energien og man bliver mere irritabel og utålmodig, får mindre koncentration, og oplever frustration i forhold til hvordan det hele skal takles.

Normalvis er vores krop god til at finde balancen igen efter stress og belastninger, men har det stået på i lang tid, så kan kroppen have brug for lidt ekstra hjælp til at finde overskuddet, balancen og det gode humør igen. Så selv om dit barn er blevet helbredt for eksem, så kan du stadig have brug for hjælp til at finde din naturlige rytme i nattesøvnen, og genfine dine indre ressourcer. 

Genkender du dette, og har lyst til at få mere energi, overskud og glæde ind i din hverdag igen, så kontakt mig.

Jeg tilbyder et miniforløb, med tre individuelle homøopatiske behandlinger, som tager udgangspunkt i netop din situation og dit behov, og hjælper dig til at få energi, overskud og glæde i hverdagen igen.

Særligt små børn og forældre har et tæt symbiotisk forhold, hvilket gør at det nogle gange kan være mest optimalt, at behandle både mor og barn for at komme til bunds i nogle problematikker.

Har du allerede købt et behandlingsforløb til dit barn med eksem, eller køber du samtidig et behandlingsforløb til dit barn, så giver jeg dig rabat på miniforløbet til dig.

photo-1560707857-b897819e06fb

Instagram