Individuel behandling af eksem
på naturlig og kemifri vis
Jeg tilbyder et 6 måneders individuelt forløb, hvor dit barn behandles for de dybereliggende årsager til at det har eksem.

Pakken indeholder 5 individuelle konsultationer, samt information til forældre om selve behandlingsmetoden, hvad I selv kan gøre der hjemme for at støtte op om behandlingen, samt anbefalinger omkring kost og cremer.

Konsultationerne foregår online via Zoom (I får tilsendt link - og skal ikke installere nogle programmer for at det virker). Under selve konsultationen spørger jeg ind til barnets specifikke symptomer, samt barnets generelle helbredstilstand og sygdomshistorie. Der ud over spørger jeg ind til sygdomme i familien, så som astma, eksem, allergier m.m. 

Efter hver konsultation får I tilsendt de homøopatiske remedier som passer til dit barns specifikke symptomer. 
Der er opfølgende samtaler ca. hver 4.-5. uge.

 

Kontakt mig for gratis afklarende samtale, og få svar på dine spørgsmål.  

Du kan kvit og frit få min gratis guide omkring sund fornuft om hormoncremer. Du får samtidig indblik i fænomenet TSW (Topical Steroid Withdrawal), samt info om alternativer til binyrebarkhormoncremer. 

Ja tak - send mig guiden nu
Ny sund fornuft om hormoncremer

Til forældre med børn som har eksem - eller andre udfordringer.

Jeg oplever i min homøopatiske praksis, at der bag barnet ofte står et sæt bekymrede og udmattede forældre.


Som forælder til et barn med eksem, eller andre udfordringer, så har du helt sikkert haft stort fokus på at hjælpe dit barn så det lindres mest muligt.

Kender du til udmattelse grundet lang tids forstyrret nattesøvn, og ekstra mange bekymringer grundet eksemen, og de daglige udfordringer som det medfører i forhold til at undgå visse fødevarer der trigger allergier, og masser af tid brugt på at finde en påklædning, som ikke generer udslettet? Der er masser af ting at tage hensyn til, så længe barnet lider af eksem.

Normalvis er vores krop god til at finde balancen igen efter stress og belastninger, men har det stået på i lang tid, så kan kroppen have brug for lidt ekstra hjælp til at finde overskuddet, balancen og det gode humør igen. 

Når vi har været pressede i lang tid, kan vi have brug for  at LÆRE nervesystemet, hvordan det finder til ro igen.

Du modtager 3 individuelle homøopatiske behandlinger hos mig og adgang til 3 måneders online restorativ yoga, meditationer og selvomsorgspraksisser hos Restostund. Der medfølger også en lille gave, som skal understøtte dig i din selvomsorgspraksis

Anne Marie fra Restostund har skræddersyet små online yogasekvenser til hjemmebrug, samt meditationer og selvomsorgspleje. Det hele er i små bidder, tilpasset en travl hverdag og en udmattet mor/far. Du kan læse mere om Restostund her.

Prisen er normalt kr. 4.995.
Lige nu kan du få det hele for kr. 3.500

Tag dit første skridt til at dit barn kan få naturlig og kemifri behandling af eksem.

Kontakt mig allerede i dag og få en gratis uforpligtende samtale, og få afklaring på hvordan jeg kan hjælpe lige netop dit barn til at få en sund og fin hud igen.

Naturlige og kemifrie behandlinger uden bivirkninger!