Behandling af hudsygdomme
hos voksne

Naturlig og kemifri behandling af symptomer på:
eksem, dermatitis, psoriasis, ringorm, vitiligo, acne rosacea m.fl.

Individuelt behandlingsforløb for voksne med hudproblemer

Hudlidelser påvirker os på mange områder i vores liv. For det første så kan vi være påvirket af kløe og ubehag, men det påvirker også vores selvværd og selvtillid når vi skal stå frem som dem vi er, og har synligt udslet på huden. Endvidere kan et besværliggøre tilværelsen, når lidelsen påvirkes af livsstil og fx bliver forværret af indtagelse af visse fødevarer.

Hvordan vil det føles for at dig at komme af med hele den pakke af lidelse?
Forestil dig at du lever et liv uden din hudlidelse. Hvad er det værd for dig? Og er du klar til at investere tid og penge i at opnå det? For det KAN lade sig gøre.

I den homøopatiske behandling arbejder jeg på at fjerne årsagen til at du har symptomer på din hud. 

Det er meget individuelt hvad der ligger til grund for hudsymptomerne, og derfor tilbyder jeg individuelle skræddersyede behandlinger, som ser på hele DIG, og inkluderer din historie og dine symptomer generelt - ikke kun i huden - for det har som regel en sammenhæng.

Homøopati er en blid og natulig behandlingsmetode, uden kemi og bivirkninger.

Kontakt mig og bestil en gratis samtale, hvor du kan få afklaret dine spørgsmål.

Fotos af klient i behandlingsforløb

På det første billede kan man se hvordan udslættet så ud inden den homøopatiske behandling startede. Klienten havde haft psoriasis i 11 år. Huden var tyk, rød og med hvide flager. Huden kløede, og ind i mellem brugte klienten hormoncreme for at få lindring for kløen.

På det andet billede, har klienten været igennem første behandling. Huden er ikke tyk længere. Der er ingen hvide flager. Huden er blødere. Kløen er begyndt at aftage.

På det tredje billede har klienten fået to behandlinger. Der er INGEN kløe. Der er ingen brug af hormoncremer længere. Rødmen i huden er aftaget. Klienten har meget mindre mentalt fokus på hvordan huden ser ud. Er blevet afslappet omkring sit udseende og er begyndt at gå i korte bukser, uden at bekymre sig om hvad andre måtte tænke om huden.

Målet er ikke nået endnu, men dette er rigtigt fine resultater efter så kort tid. Dette lover rigtigt godt for den videre proces, og jeg forventer at klienten bliver helt fri for psoriasis.

For helbredelse er en proces. Jeg behandler årsagen til at du har psoriasis, derfor skal du forvente at få det godt på flere parametre end blot i huden, og at det er en proces som forløber over et stykke tid, mens de underliggende ubalancer rettes til.

PSORIASIS
Homøopat Randiphine Beierholm

“Jeg er dybt taknemmelig for at jeg fik kendskab til homøopatisk behandling.
Jeg har lidt af Rosacea i mit ansigt i 30 år, og fik antibiotika ca. hver 2-3. måned, når udbruddene kom.
Mit forløb med hudproblemer, startede med udslæt omkring næsen, derefter udviklede det sig til hage og kinderne med store bylder under huden, som blev større og hyppigere for hvert udbrud med årerne. Dette gjorde at jeg gik helt ned og murede mig inde og blev meget asocial når udbruddene kom.

Jeg spurgte Randiphine ang. homøopati og hendes svar gav mig så meget mening, at jeg besluttet mig for at give dette en chance da dette fyldte så meget i mit liv, og gav mig disse nedture hele tiden.

Det er den BEDSTE beslutning som jeg taget. Jeg har ikke haft nye udbrud efter min behandling ved Randiphine.

Jeg vil anbefalede ALLE at bruge homøopati uanset hvad problemet kunne være, og jeg ville ønske at jeg havde hørt om dette for mange år siden.

Med de bedste anbefalinger ”

Instagram