Om Randiphine

Helbredelse er en proces

Aktivér din egen indre helbredelse


 

Hej - Homøopatien blev min redning!!

Jeg led af kronisk eksem i 25 år, som kløede og brændte hver nat. Jeg havde prøvet alverdens cremer udskrevet af lægen samt fået stråler for eksem!! Men intet hjalp.

En ven anbefalede mig at prøve homøopati - og der begyndte jeg at mærke forandring. Men forandringen skete ikke der hvor jeg først troede den ville ske. Min hud blev ikke bedre i starten, den forværrede i starten - men jeg oplevede at have det bedre på andre områder. Bl.a. blev min fordøjelse bedre, og min mentale tilstand blev bedre. Den homøopatiske behandling behandlede de bagvedliggende årsager til at jeg havde eksem. Over tid blev min hud bedre, indtil eksemen endeligt forsvandt. Jeg havde haft symptomerne i 25 år - så selvfølgelig tog det tid - men som kronisk eksempatient, så følte jeg ikke at det betød noget, det vigtige var at jeg kunne mærke forandring - og mærke at processen/helbredelsen gik i den rigtige retning. 

Helbredelsen af min eksem betød altså ikke kun helbredelse af min hud - jeg fik behandlet hele mig, og hele mit helbred blev løftet til et højere stadie af sundhed. Jeg har altid været træt, siden jeg havde mononukleose da jeg var 4 år gammel. Via min homøopatiske behandling har jeg oplevet at få mere energi end jeg nogensinde har haft. Faktisk har jeg tidligere været sygemeldt i flere år med stress, kronisk træthed og depression, men homøopatien hjalp mig igennem - ud på den anden side, som et helt nyt menneske. 

Min egen oplevelse af hvad homøopatien gjorde for mig, fik mig til at ville uddanne mig til homøopat og hjælpe andre i lignende situation. Jeg er uddannet på Centre for Homeopathic Education i London og har fået et bredt fundament i at anvende mange forskellige metoder inden for homøopatien, som jeg dagligt anvender i min praksis. Jeg er dybt passioneret omkring homøopatien og elsker at hjælpe mine klienter videre på helbredelsens vej.

Mit hjerte ligger særligt hos behandling af børn. Jeg oplever at børn helt ned til 1 år dagligt får Movikol for forstoppelse, og mange har astma og eksem som bliver prøvet behandlet med cremer og astma-inhalatorer - medicin som har bivirkninger og undertrykker symptomerne i stedet for at helbrede dem. Det er særligt denne gruppe af patienter, som jeg brænder for at ville hjælpe i mit homøopatiske virke.

Jeg behandler klienter fra hele verden - via online konsultationer på Zoom. Så længe vi taler samme sprog, så kan det lade sig gøre. Kontakt mig i dag, og book en gratis afklarende samtale, hvor du kan høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig! Jeg taler dansk og engelsk.

Lidt fra mit CV.
Uddannet Homøopat LCHE fra Centre for Homeopathic Education i London. Jeg har oprindeligt en baggrund som bygningskonstruktør, er uddannet Neo Feng Shui privatrådgiver, Terapeut Træning fra Osho Risk, Uddannet Haveambassadør ved Praktisk Økologi. 

Underviser på eksem-modulet på Anette Straadt's Børnesundhedsvejleder uddannelse.

En del af Homøopat Lauget, som giver information omkring homøopati i Facebook gruppen "Homøopatiens A-Z". Du er velkommen til at være med. 

Jeg er medlem af Forenede Natur Medicinere, samt RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler).


Se klientudtalelser herunder:

Homøopat Randiphine Beierholm

“Mine bedste anbefalinger af Randiphine

Jeg vil udtrykke en enorm taknemmelighed for hvordan Randiphine yderst professionelt har hjulpet mig og min familie de sidste 3 år.
Hun har afhjulpet alt lige fra eksem, dårlig tarmflora, ubalance i kroppen, renselse af leveren, smerter i lænden, influenza m.m.
Med sin empatiske tilgang og hurtig forståelse af hvad du har brug for, er jeg bare så glad for at jeg er "faldet i hendes hænder”.
Hømopatien har så nænsom måde at hele kroppen på, og derfor elsker jeg især at bruge den til mine børn, i stedet for traditionelle lægemidler.
Med Randiphines store viden, både intellektuellt og intuitivt har hun været med til at hele mig og min familie, når vi har fejlet noget og samtidig har hun givet mig en indsigt i, hvordan jeg bedre kan lytte til kroppens signaler i stedet for at understrykke dem.

Hun vil altid være den jeg første vil anbefale til andre som også har brug for hjælp.

En kæmpe stor tak af hele mit hjerte og de bedste og varmeste anbefalinger.”

Homøopat Randiphine Beierholm

“Jeg er dybt taknemmelig for at jeg fik kendskab til homøopatisk behandling.
Jeg har lidt af en hudsygdom i mit ansigt i 30 år, og fik antibiotika ca. hver 2-3. måned, når udbruddene kom.
Mit forløb med hudproblemer, startede med udslæt omkring næsen, derefter udviklede det sig til hage og kinderne med store bylder under huden, som blev større og hyppigere for hvert udbrud med årerne. Dette gjorde at jeg gik helt ned og murede mig inde og blev meget asocial når udbruddene kom.

Jeg spurgte Randiphine ang. homøopati og hendes svar gav mig så meget mening, at jeg besluttet mig for at give dette en chance da dette fyldte så meget i mit liv, og gav mig disse nedture hele tiden.

Det er den BEDSTE beslutning som jeg taget. Jeg har ikke haft nye udbrud efter min behandling ved Randiphine.

Jeg vil anbefalede ALLE at bruge homøopati uanset hvad problemet kunne være, og jeg ville ønske at jeg havde hørt om dette for mange år siden.

Med de bedste anbefalinger ”

Homøopat Randiphine Beierholm

“Jeg kan kun på det varmeste anbefale Randiphine som homøopat. Selv om det var med en anelse skepsis om det nu kunne spare min søn for en operation af forhudsforsnævring i en alder af 12 år, men måtte se min bekymring gjort til skamme. Allerede efter 3 piller var en operation unødvendigt.
Det har bestemt åbnet mine øjne for homøopatien.”

...

Homøopat Randiphine Beierholm

“Jeg har gået i et forløb hos Randiphine og kan varmt anbefale hendes behandlinger. Forløbet blev indledt med en grundig samtale omkring problemstillingen, hvor det var tydeligt at Randiphine er meget passioneret omkring Homøopati og har et stort kendskab symptomer og deres mulige sammenhænge. Gennem hele forløbet har der været en regelmæssig opfølgning og justering i takt med at sygdomsbilledet ændrede sig. Randi har hele vejen igennem været utrolig støttende og tålmodig når healingsprocessen krævede lidt ekstra af mig på flere planer. Hvis du vil have en dybdegående behandling og healing, enten det er fysisk eller det psykiske/mentale, så tag en snak med Randiphine. ”