Naturlig og kemifri behandling af Høfeber


 • Er du træt af at næsen løber og øjnene svier ?
 • Undgår du at slå græs og klippe hæk da du ved at din vejrtrækning forværres af det og du begynder at klø?
 • Savner du en sommer hvor du kan tage på picnic i naturen og ikke tænke på om du forværres - eller endnu værre ikke kan smage maden fordi at dine sanser bliver bedøvet når du har symptomer på høfeber.
 • Savner du at kunne løbe rundt og lege med børnene uden at få vejrtrækningsbesvær grundet høfeberen?

  Høfeber påvirker livskvaliteten i høj grad - endda så meget at de som har det værst glæder sig til at sommeren er ovre, så de kan få lindring. Men det er da synd, når der findes kemifri og naturlig behandling af høfeber, som er uden bivirkninger og som fjerner årsagen til din høfeber.

HØFEBER 

Kronisk behandling

Vinteren er den perfekte årstid at behandle kronisk høfeber på

Høfeber er en kronisk lidelse, som har akutte perioder med symptomer i øjne, næse hals og luftveje. Det er som oftest fra foråret henover sommeren, til høsten er overstået. I den (akutte) periode bruger de fleste antihistaminer - men der findes et alternativ - uden bivirkninger, og som fjerner årsagen til at du har høfeber.

 

Jeg tilbyder en pakke med behandling til 6 uger, som arbejder med at fjerne årsagen til at du har høfeber. 

Ønsker du at kunne nyde foråret og sommeren 2024 uden symptomer på høfeber, så skal du i gang med en kronisk høfeber behandling her i efteråret/vinteren 2023 ........

 • Pakken indeholder de homøopatiske remedier du skal bruge, samt beskrivelse af hvordan du skal tage dem. Der er ingen personlig konsultation i denne pakke. 
 • Den homøopatiske behandling er kemifri og naturlig, helt uden bivirkninger. 
 • Behandlingen fjerner roden til at du har høfeber. Ved at få behandlet din årsag til høfeberen, reducerer du kraftigt din risiko for at høfeberen vender tilbage til næste forår. For de fleste er det nok med 1 behandling til at høfeberen ikke vender tilbage. Hvis den vender tilbage, findes der akutte homøopatiske midler, som kan anvendes til dine akutte symptomer på høfeber, så du stadig undgår at bruge antihistaminer, og så anbefaler jeg at gentage den kroniske behandling vinteren efter. 
 • Du vil inden for 8-10 dage modtage din behandling med posten.


Kronisk Høfeber behandling

Efterårstilbud

1.200
kr. 750 • Homøopat Randiphine Beierholm

  “Jeg har modtaget den kroniske behandling for høfeber, og oplevet at min høfeber var markant mindre det efterfølgende forår. Jeg havde et par enkelte gange hvor jeg havde brug for akut hjælp, men ellers klarede jeg mig igennem sommeren uden daglig brug af antihistaminer.
  Vinteren efter gentog jeg den kroniske behandling - og siden har jeg ikke mærket noget til min høfeber. Denne sommer var jeg helt fri for høfeber. ”

 • Homøopat Randiphine Beierholm

  “This is a fantastic recommendation!”

  CEO, John Doe Corp

 • Homøopat Randiphine Beierholm

  “This is a fantastic recommendation!”

  CEO, John Doe Corp