Naturlig og kemifri behandling af Høfeber  • Er du træt af at næsen løber og øjnene svier ?
  • Undgår du at slå græs og klippe hæk da du ved at din vejrtrækning forværres af det og du begynder at klø?
  • Savner du en sommer hvor du kan tage på picnic i naturen og ikke tænke på om du forværres - eller endnu værre ikke kan smage maden fordi at dine sanser bliver bedøvet når du har symptomer på høfeber.
  • Savner du at kunne løbe rundt og lege med børnene uden at få vejrtrækningsbesvær grundet høfeberen?

    Høfeber påvirker livskvaliteten i høj grad - endda så meget at de som har det værst glæder sig til at sommeren er ovre, så de kan få lindring. Men det er da synd, når der findes kemifri og naturlig behandling af høfeber, som er uden bivirkninger og som fjerner årsagen til din høfeber.
Homøopat Randiphine Beierholm

“Jeg har modtaget den kroniske behandling for høfeber, og oplevet at min høfeber var markant mindre det efterfølgende forår. Jeg havde et par enkelte gange hvor jeg havde brug for akut hjælp, men ellers klarede jeg mig igennem sommeren uden daglig brug af antihistaminer.
Vinteren efter gentog jeg den kroniske behandling - og siden har jeg ikke mærket noget til min høfeber. Denne sommer (2023) var jeg helt fri for høfeber. ”

Homøopat Randiphine Beierholm

“Hej Randiphine. Vil bare lige melde at græspollen rører på sig (den er moderat) og jeg har udelukkende lidt løbende næse og har nyst få gange. Jeg har ingen andre symptomer! Ingen kløe, ingen rødmen og ingen snottethed. Det er utroligt! Tusinde tak ❤️”

Homøopat Randiphine Beierholm

“Jeg er VILDT imponeret over pillen til høfeber. Jeg tog én i går efter en cykeltur hvor det kløede en del i ganen og da jeg havde taget den - Vupti så var det væk.... HURRA!!”